JellyPages.com

Thursday, October 16, 2008

~Farewell kecik2 ajo~

Beberapa hari yg lepas..kami sebagai consultant telah dibelanja makan oleh bos main con sebab company mama nak tarik diri dr com main con..sebabnye,bak kata nabil,lu pikir lah sendiri...hehehe..so diz week ialah minggu terakhir mama kat sini...lepas ni mama duk umah je sementara bersalin..pas bersalin sok barulah cari kojo lain...tp dun wori,mama akan jengah gak blog korang...umah mak mama ado streamyx...korang layan je lah gambar yo..opppss..mama sorang je pompuan sbb yg lain tu lelaki..hiks....







bicarajiwa:al hamdulilah,kesihatan mama bertambah ok...berat pun dah mula naik balik..lepas ni nak rehat banyak2 kat rumah...tp as a housewife,kena lah jugak buat kojo kan...korang doa2kan lah mama ok sepanjang peknen ni ye...bukannye lama lagik pun,pejam celik dah sampai due...mama due on feb 09 tau! insya-allah,raya tahun depan,lengkaplah family kecik mama...oh ya,pasni semua n3 mama auto publish k!kalo blog korang mama kurang jengah,fhm2 ajelah k!tp mama akan jengah jugak,dun wori!


PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

18 comments:

Sabiah said...

opsss...sedap nampak mknn tu.

mananya mama,satu2nya pmpuan kat situ?hehe

shafarina said...

selagi boleh makan, makan jer :)

risanur said...

salam mama,
pasni jadi full housewife la..mesti anak2 dan suami mama sukakan..
alamdulilah kesihatan dah makin baik...take care :)

pB said...

salam Mama


moga moga Mama sihat sihat sepanjang tempoh ini .....


jadik full house MEM , best jugak tu

Tie said...

Moga2 mama selamat melahirkan baby tu...Jaga diri baik2 tau!!

Zareda Norman said...

sedapnya mama makan makan..

kat mana nak makan bes bes cam gitu kat PD ek?

nanti mama msg kak zar bagitahu tempat makan bes kat PD.. rasanya wiken depan macam nak pi PD jer..

Jie said...

mama..lepas raya ni fobia la nengok gambo makanan


rasa mcm dah rendang tak berbuah ni...hikkk

kalau rendang berbuah tak pe..mcm mama...

Mak Su said...

huih, habis dah makanan2 tu, tak sempat maksu nak join.

mama take care ya, oh, jadi housewife dah? tak pa, boleh senaman keliling rumah sambil merumput slow-slow, minda lebih segar, badan lebih rehat, insyallah

fealize_eleanoer said...

sedap nye mama...

nak sket... :D

kuchalana said...

waaa.. suka tgk mama happy..

mangan jgn xmangan...

muadzlife said...

semoga mama sihat2 ajer..dah x lama je lagi kan..:)

Khas Lysha said...

sedap nyer makan2.. pasnie relex la sket kan boleh rest..

~akuni~ said...

Amboi habih licin semuo makanan tu... Harap Mama sabo lah ya masa x de keje tu... sebenarnya seronok tak yah gi keje nih tp fulus pun tak de yg frust sket tu...

echah_syed said...

welcome to combi's club ekeke :p

umie@kakyong said...

mama, dok umah tak payah nak kena fikir banyak2... puas hati jaga anak2 sendiri... tapi, alamak... bab nak kena minta pitih tu... mcm tak besh je kan....

mama.. t/care ya.

imz said...

uihh..majlis mkn2..ai suka..nape mkn tak abis tu...sedap je tgk..!!

Mieza said...

buah apa yg diaorng duk khusyuk korek tuh...take care eira!!!

rasp said...

wuh bestnya makan2...

syioknya pegnen2 leh dok umah.. mama rileks dulu tau, take care of urself..lepas bersalin nanti insyaAllah leh cari keje yg lebih baik ke.. mana tau rezki baby kan..

take care!!