JellyPages.com

Tuesday, February 05, 2008

Ke mana mama semalam?

Dah lama mama x story about life mama kan?coz nothing happens pon kan...so semalam ade lah citer sikit...mama cuti semalam so x dptlah update blog mcm selalu...


First,pagi mama g kat sini...kalo sape yg memang selalu singgah blog mama tentu dapat agak mama buat ape kat sini...so demi memenuhi azam dan mungkin rezki mama dah sampai so mama uruskan dulu ape yg patut...yg lebih,hubby plaks yg uruskan nanti...kalo nak tahu jugak ape sebenarnya yang azam mama nak capai,sila flash back n3 mama ok!



lepas tu mama pon siap g bersoping lagik(maklumlah,gaji baru dapat)...pict barang x yah lah mama tunjuk...x banyak pon soping...tp mama n hubby sempat gaklah usha fon tuk hubby....disebabkan N70 yg hubby pakai tu ade masalah sikit,so mama belanja lah(tambah duit aje) hubby fon ni...hehehe...so skrg hubby dah pakai sama mcm mama...N70 tu mama trade in tau! tp hubby nye music edition...sukalah ati die...dah lama die bg mama hint tp mama aje buat x tau...jahat kan bini die...lalala....


ok,disebabkan mama akan cuti lama sampai ahad,mama nak kongsi bersama gambar yg mama dpt dr email....sila layanzzz.....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


nampak x???

kesian bear tu kan???
comelnyer...!!!!!!!!
Photobucket
kalolah aman begini...

Photobucket
banyaknyer!!!

Photobucket
dapat ke x ditangkap?

Photobucket
cuba tgk imej pada api tu???


ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

33 comments:

Kak Lady said...

Best ye mamam dpt hp baru...N70 kak lady ni masih ok...tapi dah tak syok pakai...tgh kenen kenen kat cik abang tu nak up sikit N95...heheheh...harap2 dpt le...

Cantik2 no2 kereta tu...tapi nak booking tu mesti mahal kan?...Suka yang AD1055 K155 & L7 tu...cute...

blackpurple @ jowopinter said...

MPV yang PDL15 itu biasa nampak di kawasan rumah saya. Dulu dia pakai Harrier hitam.

Kalau jumpa JAW4, tangkap gambar ya.

Sekian. terima kasih.

umie said...

mama ranggie, umie suka tgk gambar itik yg banyak2 tu... itik pun ada displin kan...

Ummi Yang Tomey said...

giler mahal no. kete tu..
hehe.. yg TAH 1 pn ada.. ingt xder org nak.. ekekekek

~ahni~ said...

Cuti panjang ya Mama? Semoga enjoy...

zura lias said...

erkk..mama, nampak tak sy tgh hint..enset n series satu..*wink..wink*

Azhar Ahmad said...

Org lain siap tukar henpon bagai, saya juga yang masih pakai nokia 2300 cokia... ahahahhaha

zino said...

semuga sukses dalam business yg bakal di ceburi ..

mama ranggie said...

kak lady,
bukan mama lah tp mama tlg tambah duit je tuk hubby..trade in N70 die...
no plat tu memang mahal agaknyer...

bp,
kalo mama jpe mama amik nyer...

umie,
nampak teratur je kan umie...

ummi tomey,(dah tukar id ek?)
kalo ado duit lobih,bolehlah...

kak ahni,
cuti pjg tp x de plan lg ni...

zura,
alamak,larikkkkss....

azhar,
awak boleh beli cuma mungkin x minat kot!

uncle zino,
hehehe...eira nak beli rumah lah uncle...

ita.itu said...

wah mama..byk shopping..hehe

Zareda said...

MAMA
plat PEN 15 tu ada gak org beli ek..

kak lady.. up ler N95.. bes kak ada gps..

fealize_eleanoer said...

sebbaik ler xde yg beli FU**

kalo ade jgk mmg buta kayu la jawabnye !

sweethOneY said...

hehe..
pelik2 no diorang ni, mst mahai bid ni..kan..

Sastri said...

macam2 ada... ada tak ek nombor SA55? keskeskes...

Mak Su said...

okler tu mama, sporting, lagipun husband and wife kena saling berkongsi, kan... hihihi, kelakar tgk gamba itik melintas.

mama ranggie said...

ita,
mane ade banyak...cikit je...

kak zar,
org kalo dah minat...gitulah...

fealize,
kuang2....

sweethoney,
mesti mahal kan?

sas,
ade kot nbr tu...

maksu,
hehehe....

haja said...

helo sis...erm gase cm penah tgk je mama ni.tp dimana ya??erm xpe2...salam kenal k.

mama ranggie said...

haja,
teramatlah kenal awak...

org kg akak jugak!

salam kenal k!

len kali singgah lg k!

iNsaN BiaSa said...

mama..!!hehe..lama xjenguk blog mama...anyway..suka sangat gmbr tapak kaki kt perut ibu mengandung..hehe

viruspadu said...

aduh, henpon ko byk kali ubah dah ra, enpon aku jugak yg cokia, ni yg aku jeles ni

Ungku Nor said...

owh akak tau..akak tau..
mama nak beli rumah yea??

cikgu jawe said...

hmmmm.. cantik plat. paling suka gambar kucing tgh tgk burung tu. comel..

Wynn Syarina said...

amboih...bercuti sakan ye... Sonoknye... Semoga selamat pergi, selamat bercuti dan selamat kembali :)

NBK466 said...

Wah kenal sangat Zailan & Co tuh.. buek apo kek situ.. Kawan baik mem baru yo blah dari keje situ..

mama ranggie said...

insan biasa,
tulah...awak tu aktif sgt...len kali jgn lupa singgah tau!

mah,
ko bile2 blh tuko tp ko jer kot x nak tuko!

kak ungku,
pandai lah!


cikgi jawe,
thanks...

wynn,
selamat bercuti...

nbk,
mama nak boli umah lor....

wan said...

Plat keta kak wan takde lak ekk? Hehe sah² tak glamer punya number.

ps: plat PEN15, honda accord hitam :) hari tu ada kat putrajaya

faisal said...

waaa, bestnye tengok gambar2 tu mama,hehehe..lawak2pun ada,hehe..smoga impian mama tu akan tercapai ye,amin...:) mesti cecah puluh ribu no plat tu,huhu

zino said...

ada banyak gambar rupanya baru boleh tengok.. hehe

mama ranggie said...

kak wan,
bepa nbr plat kak wan?

acai,
mahal la kot reganye!

uncle zino,
sebelum ni uncle x dpt tgk ek pict2 tu?

kakLuna said...

mula2 td ingatkan eira yg amik gambar no plet tu smua..rajin nye..upa2nya dr email..kalo akak nmpk plet2 mcm tu akak pun snap jugak. menarik,kan?

Zana Sadri said...

PEN 15 tu zana penah jumpa live. kat area bangsar. hehehe..

glamer sungguh keta2 ituh.. :D

mama ranggie said...

kak luna,
ade gak yg eira amik tp x banyak yg menarik...

zana,
ye ke?ade gak yg nak mbr tu...

Ms_MER said...

menariks la gambaq2 email mama tuh..