JellyPages.com

Monday, February 11, 2008

Ape cerita cuti mama?

Selamat kembali bertugas seme teman2 bloggers...ape citer cuti kengkawan??mesti seronok kan??td mama dah jenjalan gak ke blog kengkawan tp ramai gak yg belum update...mama nak citer pasal award dulu k!mama tekejut sebab mama dapat award...apelah yg mama ade...cuma blog yg x best tp terima kasih kepada kak e dan cikgu panji yg sudi gak beri award ni kepada mama... semoga persahabatan maya ini akan berkekalan dan semoga kita dapat bersua suatu hari nanti...


yg dua ni dari cikgu panji...thanks cikgu!

P/S:mama nak beri award ni kpd acai,viruspadu,ceera,nana nur,zura,AKO,cd,sishoney,haja,ummicomey,fealize,jijah,faizah haris,wynn,wiween...semoga persahabatan kite berkekalan!


dan yg ni seme dari kak e...muaahhhh!sayang akak!

P/S:mama nak beri plaks award ni kepada blackpurple,kak sya,kak lady,maksu,zino,nbk,cik dinz,sas,uncle zabs,kak ayu,kak long zura,kak long syikin,irfa,abg long...kalian sumber inspirasi mama!

dan pada seme yg mama add link kat blog mama ni...persahabatan ini sesuatu yg indah andai di sulami kejujuran dan keihklasan..semoga satu hari nanti kite akan bersua muka dan merapatkan lagi silaturrahim ini...sayang semua teman2 bloggers mama...

Ok,sekarang mama nak cite pasal cuti mama yg x berapa menariklah...

hari first memang x de plan nak ke mana2...cuma mama g tgk org berlakon kat warung mak mertua mama...menarik jugak coz dapat tgk cara mereka berlakon...ade gak pelakon terkenal..ala...yang berlakon drama 'Jelatang' tu,sebagai mak rozita che wan tu...yg lain2 mama x ingat namanye....

Photobucket

second day cuti,makcik mama dr Terengganu datang..bermalam di sini...sempat gak sambut besday anak die yg (bongsu) memang jatuh hari tu...selamat hari lahir sayang...usia die sebaya dgn anak mama si bb tu...

Photobucket

hari ketiga,mama x g memana pon....dok umah je...

Photobucket

hari ke empat,mama ingat nak g rumah kawan kat ampang,die kawen tp x jadi coz family mama dapat call dr keluarga di banting yg atok mama masuk ICU..nak x nak kena pergi gak coz dah kritikal...so mama n family gerak lah ke HOSPITAL AMPUAN RAHIMAH....memang dah kritikal sgt...doc sahkan sakit barah hati...memang dah kuar darah dari hidung...mama cuma mampu berdoa agar die kembali stabil...gambar dlm spital x amik coz seme dlm keadaan sedih...cuma gambar sepanjang perjalanan tu jelah yg mama sempat amik...

Photobucket

jalan yang jammed...

Photobucket

kat r&r seremban - key ell(mama-tudung putih-gumuks kan?)

Photobucket

mama kat mana dah?

Photobucket


besarkan soping mall tu??

ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

25 comments:

fealize_eleanoer said...

nak majuk la dgn mama....

:(

mama x hengat pon nak bg award kt sy..

:((

haja said...

mama..mama..yg haja tu kite ke??or haja lain??hehehe...saje tnye.erm kite baru je update citer bru..layannnnn

mama ranggie said...

fealize,
mama dah add nama kamu ya!jgn ngajuk k!mama lupalah...

haja,
ya!itu kamu!

viruspadu said...

waaa aku dpt award... yippiiiii

igtkan ko update pasal family day bloggers tu ra

Mak Su said...

mama!! timakasih kasik kat kiter awards tu...very nice. sayang mama...... eh! dgr cerita pd penuh ek.

happyirfa said...

SALAM MAMA..
he he..terharu namaku disebut di blog mama.

kita pun x gi mana2.tp sempatlah jugak gi jusco seremban2 2 kali.
sale baju budak2

mama ranggie said...

mah,
nanti aku update..

maksu,
u'r welcome..PD?memang full...

irfa,
soping awak ye!

Sastri said...

terima kasih mama... :D

sas baru je updet blog tadi... tak ke mana-mana juga cuti baru ni... :D

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

byk nye citer cuti mama.....

besar soping mall tu tak singgah ke?.....

Ceera said...

eh, saya dapat award la, tq mama...

tintaHati said...

Oh taktau blog pon ada awards gak....hehe...

Anyway selamat kembali bertugas :)

Zura@Kak Long said...

eira--terima kasih yer. Kak long ambik satu award tu yer..nak letak kat blog klong :).

fealize_eleanoer said...

yeyyyyy...

tengkiu mama...

muahsssssss!!!

mama ranggie said...

sas,
welcome...

dila,
x sempat pon...

ceera,
amik tau...

tintahati,
untuk awak jugak!

kak long,
amik...memang tuk semua pengunjung blog eira...

fealize,
x ngajuk lg kan...

pB said...

Salam

Salam

pB dah sampai JJ tu ...
memang besar

TETAPI

food cod dia kecik jer ....

Mieza said...

bestnya dpt award..ni mesti ramai yg sayang...

Anyway..mama have a nice blog...

irasilver said...

hi mama!! Salam... :)

ala sad to inform gues tak dapek tgk gambonya cz mama pakai photobucket! Opis gues blocked photobocket...

mama ranggie said...

pb,
mama x berkesempatan nak jenjalan dlm tu...banyak bende ke dlm tu...

mieza,
thanks...

ira,
ye ke?sayanglah mcm tu...

Kak Lady said...

Ahaks...dpt award dari mama jugak...terima kasih banyak2 mama...Muahhhh!!...semoga persahabatan yang bermula dari alam siber ni akan kekal...kita berkongsi apa yang kita lalui untuk dijadikan teladan dan sempadan...serta berkongsi apa saja yang baik untuk kebaikan bersama....

muadzlife said...

mama..kita pun ada bagik award kat awak...

Kaklong Syikin said...

salam,

aik, org lama tak dtg pun dpt award ke? tq so much :)

ni baru ada can lwt blog org :).

saya tak kemana2 pun, anak2 tak sihat time cuti ari tu

mama ranggie said...

kak lady,
mama pon harap agar persahabatan ni akan kekal...

muadz,
thanks a lot...amik awards tu jugak ya!

kak long syikin,
mama suka tgk blog kaklong,
semestinya mama bg...

zura lias said...

mekasey mama award tu..besarnye jusco seremban tu..dulu duduk kuala pilah asik gie terminal one je..ehehehehe

Azhar Ahmad said...

Humm... ramai orang sakit sekarang nih yerr...

Mama, ada benda yang tak ok dalam blog mama. keluar kod2 segala kat header blog....

mama ranggie said...

zura,
bkn seremban lah tp klang...

azhar,
jgn guna paparan mozilla tp ie 7...