JellyPages.com

Tuesday, February 26, 2008

Mama dapat 'award'...

Semalam dlm kul 3 lebih,hubby sms cakap ade pos laju sampai tuk mama...hubby pon terkejut sebab nama tu die tulis 'mamaranggie'...
mama suh hubby bukak n tgk dari siapa...jeng..jeng...jeng...rupanya dr die...(sila klik tuk ke blog die) mama suh hubby simpan dulu...n mama sms die... dan ucapkan terima kasih banyak...patutlah dlm email hari tu die ada mintak alamat mama...die ade cakap nak bg mama sesuatu tp mama dah pesan kat die,mama x harap ape2...

tengok apa dlm die....

sekeping cd hasil karya suami die...

dan kad ucapan yg membuatkan mama sebak!!!


~mama dah dgr lagu2 dlm ni...memang mama layanzz terutama lagu 'SWAY' tu...semua karya dlm album ni diberi nafas baru...tuk permulaan percubaan,album ni memang boleh menarik minat semua pencinta music....memula mama dgr mcm x ok tp bile mama dgr sekali lg...memang mengasyikkan...lagu 'Bossanova' yg di beri nafas baru mampu membuatkan mama nak menari...syyhhhh.....lagu 'SWAY' tu juga memang masyukkk,cubalah uols dgr...!!!lagu 'Hanya dikau' juga mempunyai daya tarikan sendiri dan keseluruhan album ni memang menarik...rupanya banyak juga bakat2 terpendam di malaysia ni ya!!~

P/S: Pada Ku ina,mama nak ucapkan terima kasih yg x terhingga kerna memberi mama 'award' ni...sesungguhnya mama hargai ingatanmu terhadap mama...rasa sebak di hati kerna masih ade jugak yg sudi menjadikan mama sahabat dan teman...'award' ni akan mama jaga dan simpan dgn baik...dan akan mama kunci rapat2 dlm hati mama...bg mama nilai persahabatan tu lebih penting dr segala2nya...semoga suatu hari nanti mama akan berkesempatan berjumpa dgn mu...mama sayang awak!!!



dan sekali lg mama dapat award ni dari Wiween...terima kasih ya wiween...mama amat2 lah bersyukur kerna masih ade yg sayang pada mama...hehehe....mama akan sentiasa 'manjakan' ween...
P/S:Ween,nanti kite kuar ok!


Image Hosting by Picoodle.comZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

36 comments:

kakLuna said...

eh..mcm nmpk lambang UUM pulaks...rindunya kat UUM :)

Ainin Naufal said...

amboi.. bestnya dpt CD free.. blh le joget-joget.

mari-mari kita berjoget! comel la mama zaman dolu-dolu. hehehe

fizz said...

wah bestnya dapat banyak lak tue award, bintang popular pon kalah camni, sbb anugerahnay seme mama dah rembat :)...tahniah, nampaknya mama berada di hati setiap orang yg mengenalimu secara lgsg dn tidak lgsg :D

nasazfrog... said...

untungnyer mama dapat award nih... erm kite tak penah dapat plak.. org baru la kate kan....

ita.itu said...

wah dpt gift lg..best mama kan

haja said...

bestnye dpt award...tahniah mama...;)

silversarina said...

Tahniah dapat award tu. Itu tanda ramai yang sayang kat mama.

Cheers!!

umi ameer said...

ala mama..
nak jugak nak jugak!
bestnyer awak dapat banyak awards!

Azhar Ahmad said...

Waaaa nak adih gakkkk, waaaaa

Ungku Nor said...

tunggu mama kasik award kat akak plak..ahahaha ;p

pearlEJ said...

wahhh bestnya dapat award.. rasa diri kita neh dihargai oleh kawan2 kan mama.. :)

Mieza said...

best nya dpt gift lg...dihargai...:D

zura lias said...

waah,mama macam artis le..dpt adiah..dpt award...hiksss....xpe..berkawan biar ramai..bermusuh biar satu..

kasutVincci said...

mmg tersentuh la bila kenkawan menghargai persahabtan. Moga ikatan yg tersalin kekal selamanya.;)

mama ranggie said...

kak luna,
ha'ah,memang UUM pon...hasben die keje sana..

kak ainin,
memang terasa nak joget kalo mama dgr lagu bossanova..

fizz,
thanks ya!mama cuba menjadi teman dan sahabat yg baik...

nasa,
x delah...mama pon baru lgikkan...

ita,
memang terharu...

haja,
thanks...

silver,
ye ke?al-hamdulilah...

umi ameer,
mama pon org bglah cayang...

azhar,
miklah...mama bg ni...hehehe...

kak ungku,
ngeh..ngeh...nak jugak ke?ok!nanti mama bg k!

pearlj,
thanks sudi gak tgglkan komen...memang betul...mama suka sgt dpt ramai kawan...

mieza,
thanks ya!

zura,
ishh...jgn puji lebih sgt...kalo blh mama nak kumpul ramai kawan...

mama ranggie said...

kv,
memang terharu...rasa mama kalo jpe die(pemberi award),mama nak peluk2 die...

Aku Bukan Bidadari said...

wohh mama..cuba nyanyi skit nak dengar!

Jie said...

mamaranggie...>>>

fofularnya dia...kehkehkeh

ni mesti suruh adik beradik sedara mara tolong undi ni..

sy pun dpt gak mcm tu tp tak de gambo pula nk di upload kan

kuchalana said...

syok dpt cdkan.. bila dgr lagu dalam cd tu or dgr kat mana2.. sure kita akan ingat org yg kasi cd tu..

Mak Su said...

hah? amboi... tahniah mama...semoga ikatan persahabatan tu berterusan

viruspadu said...

logo uum tu yg mahal tu

~ahni~ said...

Tahniah Mama, sejak bila pulak ada award ni?

cikgu jawe said...

la ni zaman kwn2 blog bg award ye.. best le dpt hadiah mcm nih.

tapi skrg pun musim org tabur hadiah kan..kan..

mama ranggie said...

abb,
alamaks...sore mama x kuar ar!

kak jie,
ishh...mana ade...sapelah saya ni...adik kak jie kan?

kuchalana,
betul tu...mama dah download kat pc...

maksu,
insya-allah...

ma'mah..
tulah pasal...yelah x student la katakan...hehehe...

kak ahni,
mama pon x tau bile ade awards ni...

mama ranggie said...

cikgu jawe,
susah nak tgk cikgu drop komen kat sini...thanks ya...
memang musim skrg ni...
tp dah dpt ape yg dicita,lupa janji...betul x cikgu?

Kak Lady said...

Mamaranggie...mestilah mama begitu istimewa dihati mereka...tu sebab mereka menghadiahkan mama semua tu..

The miracle of blog world...

wan said...

Dapat hadiah.. bestnya!!

Wiween @ Awin said...

sama-sama mama! okeh nanti kite kuar k! sila manjakan ween yek.heheh ;p

angah said...

sey.. mama.. dr uum ke cd tu.. cd ape ek? nice gift!!

Mommy Lily said...

bestnya ada besfren cam tu kann...seronok blogging leh nambah kenalan...mesra !!!!

kasihlatifah78 said...

best arr dpt award....

mama ranggie said...

kak lady,
tiada ape yg istimewa mama ni...cuma seorang insan yg perlukan teman...

kak wan,
seronok kite dpt adiah ni...

ween,
hug u...muah..muah...

rep,
cd lg lah...dr member kat utara..

mommy lily,
seronok tau kalo ramai kawan..tp mesti ikhlas...

kasih latifah,
mama suker!!!

Ku Ina ~Jentayutiara said...

salam, maap sbb dah 2 3 hr x mlawat mama. Tenet kat sini problem sikit. Anyway CD & award 2 ikhlas dr sy tanda ingatan persahabatan kita, moga terus terjalin mesra di alam maya & alam nyata.

sapa2 nk... email la sy, hihihi.....

mama ranggie said...

ku ina,
nyway thanks ya!mama sayang awak!!

ida.. said...

hi mama.. salam kenal.. bestnya mama sampai dapat award ni.... congrate!!

mama ranggie said...

ida,
salam kenal...mama nak add link awak k!