JellyPages.com

Monday, February 18, 2008

MSJBOX FAMILY DAY..






Photobucket

Photobucket

geng msjbox

Salam seme...ape kabar ya seme bloggers?...harap seme sihat2 belaka...so diz n3 mama nak citer sikit pasal gathering msjbox...


SABTU,


mama sampai dlm kul 2 lebih gaklah...lambat sikit...mama bajet mereka yg lambat tp masa mama sampai,mereka dah siap makan lg...ishh!ishh!memula tu segan gak mama,maklumlah first time kan!?tp buat muka tebal gak,salam n kenal mereka seme...al-hamdulilah,mereka seme memang happening...mama boleh ar masuk kepala dgn mereka...terutama anak dara yg 4 org u..si mika,sis n ako,putri ilya...memang die org best giler!


petang tu kita org adelah sikit aktiviti kat tepi pantai...memang seronok!dorang seme memang best giler!x pilih bulu pon...seme memang beri kerjasama...dlm banyak2 games ni,group J jd juara...boleh dikatakan mereka asik menang ajer...group O naib juara..group mama just ke-3...n yg last group B...tp seme dpt hadiah...mcm tulah baru ade yg x terasa...baguslah penganjur die!


malam plaks x byk aktiviti..kami dinner sesama...lepas tu acara tukar2 hadiah...mama dapat nbr 8....hadiah mama plak nbr 3... tp uols tau mama dpt hadiah dr sishoney n hadiah mama pon telah jatuh kat tgn die...thanks ya sis hadiah tu..memang cantik...pas dah makan2 tu,kami borak2lah,cite serba sikit hal memasing... sampai x sedar jam dah 2 pagi...sampai si AKO cakap..."wei,aku dah ngantuk ni"...hehehe...baru lah seme bangkit masuk tido...


AHAD,


pepagi tu mama dah siap kemas khemah coz mama nak cepat sebab adik mama si mira tu kerja hari tu...so dah bekfes,dah siap posing2 gambar dgn mereka,mama balik...n mama x dpt follow aktiviti mereka selepas tu...


~disini mama nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada pihak penganjur yg mengadakan aktiviti begini...dapatlah kami para bloggers manambah kenalan dan juga pengalaman...dan mama juga nak mintak maaf andainya mama ade menyinggung hati sesapa sepanjang majlis tu...kalo diizinkan,insya-allah mama akan turut serta lg dlm aktiviti lain(kalo dijemput)~


~nak promote adik ku ni~silalah ke blog ameera

Image Hosting by Picoodle.comZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes



28 comments:

faisal said...

waaa, bestnye dgr mama cite ngan tengok picture2 tu,huhu...tak de rezeki nak jumpe mama ngan kengkawan yang lain..:( takpela, lenkali kalau ada gather2 camni sy akan cuba ikut ye..:) dalam kete mmg dah sedia khemah tapi sampai umh dari perak dah kul 11:30,huhu...nak ke PD takut korang sume dah tido,heheee

cikgu jawe said...

ayark! aku tertinggal ketapi le.. alaaa.. ruginya tak ikut.. isk..

Zareda said...

wow nampak meriah... mesti mama enjoy kan..

viruspadu said...

best la ra...

mak aku masuk spital la plak kan...

kalu x aku mmg berkira2 nak bg surprise kt ko tau... huhuhuh...

kita hanya merancang

ewahhhh!

13may said...

waaa...nampak best betul!

:)

muadzlife said...

bes nyer mama...
saya pun mmg dah plan nak ngikut..
tapi try2 ejas x dapat gaks...
syidih..:(

mama ranggie said...

acai,
xper,next time make sure hadir ya!

cikgu,
tu lah,sape suh bz sgt!

kak zar,
al-hamdulilah...dorang memang beshhh...

ma'mah,
x per,aku tahu dah mak ko warded...dah sihat lom?

13 may,
nape xjoin?

muadz,
x per lah,next time ya!

kailan said...

salam mama. wah! meriah tul ya? rugi la tak join...

fizz said...

wow seronoknya join aktiviti2 camni, mesti seronok kan kt sana, melalui penceritaan mama ni pon dh dpt tau keseronokannya :D

Kak Lady said...

mama ...bila jumpa ngan member satu kepala..memang best...nampak macam happening gathering tu...

Elok juga gathering camni diadakan...untuk mengerat silaturahim...

Kasawari said...

Beep Beep... ketua kumpulan J datang ni dengan hidung kembang gila ni.. he he... J for Juara..

saya pun hapy gila lagi la Ammar dan Aiman sama..

cuma Mama agak pemalu sikit eh.. takper la.. kan...

kirim salam pada adik mama.. si mira tu.. pemalu jugak orangnya..

nanti lain kali kalau turun PD saya kita leh jumpa lagi.. minggu pertama bulan 3 kami turun lagi dgn Linda utk check-up lagi...

mama ranggie said...

kailan,
tu lah..nape x nak join?

fizz,
memang seronok...

kak lady,
memang bagus xtiviti mcm ni...merapatkan dan meramaikan kawan...

kasawari,
eksen ek?tulah,mama ni memang lah pemalu sikit tp kalo dah lelama...ok tau!next time kalo ade masa,kite jpe lg...wife checkup kat mana?

NBK466 said...

Tak tau cite lak ada perjumpaan..kalau tak musti den tak joint punyer...pemalu ler katakan..he.he.he..

umie said...

mama ranggie... bestnya bergeder2 mcm tu... lain kali nak itot le...

Insyaalah umie & family nak ke PD lagi th ni.... tapi hujung tahun le kot...

jom joinnnn.....

zino said...

nampak macam bes je.. selalu ke berkumpul ni?

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

wah... seronoknya blogger berkumpul ramai2.......

kasutVincci said...

wah, sakan ek mama! Seronok dpt jumpa kenkawan dlm suasana yg santai.

Mak Su said...

hohoho, meriah tu....!!

pB said...

salam...

mesti meriah sakan

sampai lupa mata mengantuk ..

he he he

mama ranggie said...

nbk,
tulah pasal..len kali,jengah blog mama...

umie,
kalo ade rezki,kite jpe k!

uncle zino,
mama pon baru first time ni...

dila,
memang seronok!

kv,
dorang memang kepala layanzz....si mika tu yg menonjol sgt...peramah abiz...

maksu,
meriah tau!

pb,
next time jom lah join...

zura lias said...

waah..sonotnye..rugi sy x join..nk wat camne, ade problem last minute..insyaAllah..sy try gak nk join gath camnie...

ita.itu said...

mcm best je kan..rugi x pi..hehe

mikaounik said...

hai mama..best giler dpt jumpa mama.mama daa mandi kerr nie./.haha

mama ranggie said...

zura,
next time jgn x join k!

ita,
memang happening pon..

mika,
syhhh...mama dah mandi lah...kat opis pon...

Ummi Yang Tomey said...

huhu.. best nyerrrrrr!!!
lenkali nk ikot yerr.. nnti leh test camera baru.. huahahahaha

Ku Ina ~Jentayutiara said...

salam mama... best nyer gatering mcm nie.. eratkn silatulrahim.

cikdinz said...

rasa mcm kat PD jer...heheheee..

mama ranggie said...

ummi,
tulah..org ajak,x nak g...

ku ina,
memang bagus...kalo blh,selalulah buatkan?memang mama akan cuba hadirkan diri...

cikdinz,
memang kat PD pon lor...