JellyPages.com

Thursday, September 25, 2008

~Maaf zahir dan batin~

Photobucket

Salam korang...sorilah mama lama x update..hehehe..
bz ya amat2...
semalam mama mc lagik...
gi monthly check up...
al hamdulilah,semuanya ok...
semalam jugak mama amik kesempatan settle mana2 keje yg kena buat...
bayar semua bil2 yg patut...
oppsss...mama dah soping sikit2 dah...
lepas lah bju anak2 semua..
mama beli sepasang je tuk mama n hubby...
masih banyak baju yg elok...
lgpun mama x leh nak beli banyak...
nanti dah beranak,bju x leh pakai..
ye lah,kalo beli sure ikut size skrg kan yg tgh mooolat ni..
kuih rayo pun tunjuk2 je sikit..
mama mungkin start cuti esok...
so di kesempatan ni,mama nak mintak maaf lah dgn korang semua..
manalah tahu dlm keadaan x sedar mama menyinggung hati korang..
manusia ni kan mana ade yg perfect...
kekadang benda tu ok bg kita tp org lain x leh terima kan?
mana yg terasa hati tu,mama mintak maaf tau..
0-0 k!
dan mama nak ucapkan selamat hari raya pada korang semua...
hati2 dlm perjalanan...
kalo ade yg sesat ke PD ni,contact2lah mama...
kalo ade jodoh,boleh kite jumpa...
terutama pada maksu dan uncle zino yg balik rembau tu...
pada kawan baik mama,mama vogue...viruspadu..
singgah2 ler umah tp col dulu k...



PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

30 comments:

NBK466 said...

Selamat Hari Raya ... den pun balik Rombau yo....

Mieza said...

salam aidilfitri gak utk eira sekeluarga...:D

DYLA said...

mama,
dyla pun nak ucap Selamat Hari Raya , Maaf Zahir & Batin yer..

haJa*darLingZ said...

selamat ari raya mama...mohon maaf andai ada salah dan silap...nnt raya dtg umah k..mama take care tau..

rasp said...

mama, mohon maaf atas segala terkasar bahsa, terlanjur kata dlm dunia maya nie iye...

slamat hari raya, take care...

Sabiah said...

Salam Aidilfitri Mama.Maaf Zahir Batin...

Umi Mia said...

Selamat Hari Raya unutk mama jugak..maaf zahir batin.......

Ada Ayrissa said...

selamat hari raya mama..
maaf zahir dan batin..
semoga ceria2 selalu yer...

cendawanintim said...

selamat hari raya, maaf zahir batin mamam..

risanur said...

slmt hari raya mama...semoga mama gembire disamping family...take care...

aNIe said...

SELAMAT HARI RAYA MAMA...maaf zahir batin...

Jemput ke blog akak ambil e-kad raya...khas buat teman2 blogger....

shafarina said...

Salam Aidilfitri buat Eira sekeluarga. :)

Baik-baik makan, jgn overload.

mrs e said...

selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin buat mama sekeluarga..

dengan ucapan,
kalau makan lomang tuh, igt2 lah den kek sini yo..
hehhe

umie@kakyong said...

salam mama...

Selamat hari raya juga buat mama sekeluarga,,,

mama ambik le sekali kad raya mama kat blog umie tu... simpan buat kenang2an yer...

t/care mama

Ungku Nor said...

yep..sama-sama la kita..

IdaShah said...

sama2 lah bermaaf-maafan
selamat hari raya utk mama n family

zino said...

selamat hari rayo maaf zahir batin..

ado buek lomang dengan gondang kobau tak.. kalau ado tu boleh la fikir2kan hehe

viruspadu said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, Dari VP, Laloque dan Nisa...

peace! :p

cikdinz said...

jemput lah dtg raya kat umah saya.
saya raya kat rantau jer...

Mak Su said...

selamat hari raya idulfitri buat mama sefamily... :)

kuIna Jentayutiara said...

slamat hari raya mama kalau ada tersilap kata terkasar bahasa.

maaf sy pn tak berapa sihat sjk kebelakangan nie...

fealize_eleanoer said...

saye balik Merlimauooo... :D

salam aidilfitri ye mama...jaga kesihatan k...syg mama...muahhhhsss!!!

Mommy Lily said...

selamat hari raya

maaf zahir batin dari mommy lily, babah lily & lily :-)

sepanjang perkenalan kita mgkn ada salah dan silap jadi sudi2 kan la maafkan kita

suealeen said...

selamat hari raya
maaf zahir batin
semoga selamat di jalanraya!

nasazfrog... said...

selamat hari raya mama, makan lomang ingat2 la kiter di sini yer... :)

Redynne said...

Salam AidilFitri..
&
Salam Perkenalan..

Cakap Kosong said...

selamat hari raya mama ranggie

that`s girl :)) said...

salam aidilfitri ye buat mama sekeluarga. maaf zahir batin. moga aidilfitri kali ini memberi kegembiraan & kebahagiaan yg tak ternilai. :)

azlanlin said...

Selamat Hari Raya AidilFitri daripada Azlanlin dan sekeluarga di Kluang, Johor

eedany said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri mama...

Maaf Zahir & Batin

:)