JellyPages.com

Friday, September 19, 2008

~Macam2 hal...~

Salam korang...
lately ni mama memang x de mood nak berblog tp gigihkan jugaklah..
kali ni nak update stori pasal mama lah plak..
lama dah rasanya mama x stori mori pasal mama kan...
for the first..
saja lah nak cerita yg mama temankan hubby g jamming..
bulan poser ni kan banyak masa..
hubby n kengkawan nak hilangkan boring..'
lepas gian jap nak ketuk..
lupalah kejap perut yg lapar tu kan...

video
layan video plak!

malam bile btah,mama lupo lah plak..
ade cm belanjer berbuka poser kat hotel guoman..
staff melayu aje yg join..
oppsss...x banyak gambar sebab org keliling pandang semacam aje...
silap2 dorang kata kita org ni gayat..hahaha...
lantak pi lah kan...


oh ya..korang ingat lagi x yg mama ade anak buah kembar tu?(N3 BULAN MAC 08)
haa...nilah rupa terbaru mereka...
mama suker tgk yg lelaki tu,hensem...
mereka ni anak adik perempuan hubby mama...
dah besar comel kan...
yang perempuan tu nama die,NUR UMAIRAH FARHANA..
yg lelaki,MOHD HAIKAL HARIS


bicarajiwa:...mcm mana persiapan raya korang? mama dah settle 50% for anak2...mama n hubby je belom laei..kuih rayo rasanya tunjuk aje kot...x larat nak berjaga samapi tgh2 malam lately nih..penat...next week baru nak g soping kot..hehehe..hubby kan dapat bonus...apalagi,ketuk hubby lah gamaknye...al hamdulilah lah jugak kerajaan nak bg bonus,kalo mcm tahun lepas x dpt,poning jugak nih...bukan maksud mama x cukup tp kalo ado kan baguss...betul x?so korang,dah siap ke semuanya...mama mungkin lama cuti kot kali nih,nak habiskan cuti sebelum kontrak tamat...
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

29 comments:

Zareda Norman said...

mama
shoping raya dah ke belum?
kak zar pun tak setel apa pun lagi, kena tunggu rumah tu siap baru boleh tidur lena

Ayu said...

selamat ari raya maaf zahir batin

mrs e said...

wahhh...best nyer dpt anak kembar..
dpt sepasang lak tuh..
untung betull..

selalu jek berangan nk anak kembar nih..
tp lau dapat sorang pun xpe jugak..
heheh

persiapan raya x beli lg lah mama..
gaji lum dapek laie, camno nk shopping..~huhu

uwaaaaa

Mak Su said...

kembar tu, yg kurus sikit tu, baby boy ek... yg lagi sorang pipi tembam tu tentunya baby girl kan...

KAKTINY said...

comelnyer si kembar tuh.. hihihi

persiapan raya?.. adoihai.. baju anak pun belom beli.. apatah lagi baju sendiri.. huhuhuhu...

Mieza said...

wah pndi laki ko main drum ye eira...comel tu kembar tu...sooooo cute...cam anak jepun pun ado...:D

Ada Ayrissa said...

persiapan raya kiter x siap apa pon lg mama..
huhu...

~akuni~ said...

Mama, saya ni belum beli baju raya untuk anak2 lagi, roomate pun belum... mmg x de budget pun... tunggu gaji jer lar...

ghimau said...

fuh jamming tu.. mmg ranggie la :)

zino said...

comel si kembar tu...

patut ada bakat nyanyi... rupanya selalu jamming hehe

Puteri Ezza said...

Assalamu'alaikum Mama.

Salam persaudaraan daripada saya di Negeri di Bawah Bayu.

Selamat menyambut bulan Ramadhan dan Aidilfitri yang bakal menjelang ye.

aNIe said...

Mama...kita ni kadang masa kat public nak jugak amik gambar...tapi kadan malu...bak kata mama nanti orang bilang gayatlah pulak...hahahha

Akak dah abis membeli2 dah...cuma tinggal nak buat kuih biskut untuk sikecik yang sibuk suruh akak buat kuih...

Aleeya said...

uikss bakat terpendam tuh hehehe, comelnye twin tu..

lupakanje said...

belum wat apa2 lagipun mama ooi...tunggu gaji+bonus ciput tuh. Anak2 pun blm balik.....tgu mgu depan...silap2 gi beli bakang Giant kat semban je...mandangkan kt Kehel ni kan main gamai umat...

cendawanintim said...

alololo..sangat comel la twin tuh..tapi nampak tak seiras sangat kan..

Mak Su said...

mama, hari ni ada awards utk mama, meh amik kat blog kita ya... :)

13may said...

fuiiyohhh!!! layan jamming :D

best best...hehhe

btw, selamat hari raya!

fizz said...

salam mama,

selamat hari raya, maaf kalau ada salah dan silap..

kembar tue sngt comel...sy suka :D

Abang Long said...

Salam ramadan buat mama. Sesekali ada juga kisah tentang hubby. Tahun ini tidak ada persiapan raya. InsyaAllah kemeriahan tetap ada. Yang penting kita redha dengan apa yang ada.

Jie said...

selamat hari raya maaf zahir & batin iera... kak jie tak buat persiapan sgt pun... biasa2 je....nak membeli belah pun kurengggg dah..anak2 dah besar dia org sndiri g beli

sakurasa 2 said...

Selamat menyambut Aidil Fitri, maaf zahir dan batin

cikdinz said...

apa-apa hal, anak punya dulu. mak ngan bapak kemudian lah yeik..

faisal said...

Slm mama, moga mama sihat2 hendaknya..:) waaa, tererlah hubby mama jamming,huhu..cam org muda gakmaknya,hehe..

kuchalana said...

kakaka.. hubby mama boleh main drum yer.. abis la kuchalana xleh cari makan lepas ni.. kakakaka.. one day bleh ajak dia jamming ngan band kuchalana..

anyway..

Selamat Hari Raya Dan Selamat Bercuti..

Maaf Zahir Dan Batin

Ole..

sya said...

Dah siap 50%.. wah kak sya lom siap 20 % pun..

mummysyafie said...

mama..hubby pemuzik ke? mesti romantik kan

best nya dapat anak kembar kan

UnGu VioLeT said...

akak, ambik kad raya dr mar yer.. Slm Lebaran..

muor76 said...

tengok hb mama jamming... rindu lak nak jamming ngan memember... lame tk jamming..

emm mama.. selamat hari raye.. maap zahir sahaje.. batin? kekek tu kene mintak kat pasangan memasing lah yerk...

semoga baby dlm perot sihat.. :)

mrs e said...

mama..

ehem2..
nak brtau nih..mama kena tag ag ngan kite..heheh

lau rajin wat lah yek..