JellyPages.com

Wednesday, September 10, 2008

~Keputusan muktamad~

salam korang...ape kabar..?
mama sihat cuma masih mabuk di pagi hari...
firstly,terima kasih atas pendapat dan cadangan korang semua..
sedikit sebanyak ia membantu mama membuat keputusan ini...
selepas n3 mama yg lepas..
mama telah di panggil utk meeting dgn bos besar..
dlm hati berkata kalo peluang dan gaji yg diberi menarik..
memang mama akan turut serta team ni ke projek baru..
namun setelah perbincangan,projek baru tu cuma memakan masa selama 3 bulan sahaja..
maka mama dgn nekad tidak akan turut serta dlm team ni..
x berbaloi langsung...
andaikata 3 thn,memang mama akan ikut serta...
dlm tempoh 3 bln itu,mama terpaksa ulang alik ke kajang..
memang x beri makna besar..
so keputusan mama muktamad..
mama x akan pergi ke projek tu...
insya-allah,ade rezeki lain di sini yg lebih bagus tuk mama...
tuhan tu maha mendengar dan maha penyayang...
besok mama dah dipanggil interview tuk company baru...
45 minit jugak dr rumah tp masih dlm kawasan takhlukan..
al hamdulilah...kalo memang ada rezeki mama,dapatlah keje tu..
korang doakan mama ye!
semoga ia memang rezeki mama...
dan semoga doa kalian akan mengiringi mama...




PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

23 comments:

KV said...

kv doakan yg terbaik untuk mama.

NBK466 said...

Semoga berjaya dgn temu-dagu..eh temu-duga itew...

risanur said...

good luck for ur interview esok..insya'allah jika ada rezki tidak ke mana...

~dyla~ said...

yeke mama,
dyla doakan mama murah rezki berjaya dlm interview tu...

~akuni~ said...

Untuk projek tu kan, lepas 3 bulan buat apa pulak?

Yang kat PD tu memang nak tutup terus ya...

rasp said...

gud luck mama untuk interview tu..
rasp doakan yg terbaik utk mama!

reena said...

alahai...mesti serba-salah kan nak buat keputusan. macam mana pon good luck ye mama...tuhan selalu ada dengan orang yang penyabar..

fealize_eleanoer said...

i'allah..dpt tuh...

doa saya mengiringi mama!

all the best ya! :)

kakLuna said...

mana tau...rezeki baby :)

shafarina said...

insyaAllah

rezeki ada kat mana2

rezeki anak pun sentiasa ada

Mak Su said...

wah! so fast! semoga ada rezeki utk mama

sya said...

Good luck for the interview

Mawar Biru said...

ok mama..good luck utk interview

Ayu said...

gud luck.. akak doakan eira berjaya aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Zareda Norman said...

mama
good luck mama.. prays the best for u

mummysyafie said...

semoga berjaya yer mama dalam temuduga tu. insyallah..kiter ada rezeki kiter masing² kan..

eedany said...

Good Luck mama... semoga berjaya!

:)

Khas Lysha said...

Rezeki ada di mana2.. good luck mama.. all the best!!

kasihlatifah78 said...

salam...mama camne skang?? masih mabuk2 lagi... utk pengetahuan mama, KL skang dh kembali ke blog...kalo senang2 jengah2 la blog KL yea...

Wynn Yasser said...

Era, aku doakan kau berjaya interview tu. Insyaallah rezeki baby :)

Sabiah said...

salam,
semoga mama berjaya dlm interview tu...

edrina said...

insyaallah mama rezeki tu ada di mana2.. ikut sajer gerak hati sebab kalau kiter betul2 mendengar apa kata hati kadang tindakan yg kita amik tu betul.. semoga mama sihat sentiasa & dimurahkan rezeki amin.

Abahnajwa said...

Semoga sukses yerrrr..Abah doakan dari jauh