JellyPages.com

Wednesday, January 30, 2008

Siapa mereka?

Ramai gak yang tanya mama ade berapa adik-beradik,mama anak ke berapa?

so mama nak kenalkan lah semua ahli keluarga mama...

sila layanz...

mama anak sulung...(hubby pon anak sulung...)

kalian pon dah tau mama mcm ne kan...x yah lah letak gambar mama kan?


Ini my dad-ZAINUDDIN(55 thn-nak pencen dah)
Ini my mum-ROHANI(48 THN-muda lagi ke?)
Ini adik lelaki pertama-MOHD FADLY(dah tunang k!)

Ini adik perempuan-NUR AMIRAH AQILAH(baru lepas SPM)
Ini adik lelaki kedua (bungsu)-MOHD IKHMAL(FORM 5)

Ini suami mama-NIZAMUDDIN(34 thn dis year-dah tuo!)
Photobucket


ini anak sulung mama-NORMAN HAKIM(darjah 4)
Photobucket


ini anak perempuan pertama-NUR CAMILIEA IZZATI(darjah 1)
Photobucket


ini anak perempuan kedua-NUR QIESTINA BALQIES(3 THN)

Photobucket



ZWANI.com - The place for myspace comments, glitters, graphics, backgrounds and codes

26 comments:

Mak Su said...

timakasih sudi kenalkan keluarga semua... anak tu ambik gambar ngan unta tu kat maner ya?

mama ranggie said...

maksu,
tq...gambar tu masa kat zoo mini PORT DICKSON...

blackpurple @ jowopinter said...

Ok. Dah kenal dah. :D

m i n e r a l . . . said...

comeinyerrr nurqiestina balqis
[sama nama dgn ank sy :) ]

arianna adrizal said...

wooo muda lagi parent mama eh.. :)

mama ranggie said...

bp,
dah kenal ek?

mineral,
tq...ye ke?

ariaana,
muda lgik ke?

Kasawari said...

Mama.. wah husband baya2 saya jer eh..

Kem salam dgn Adik yg tunggu SPM tu eh.. he he.. pesan belajar rajin2..

cayalah Mama.. suka Febians.. tu rock kapak gak.. saya pun suka lagu Penantian dan Romie & JUlie (opss salah blog pulok)

PakTeh said...

salam mama. seronok tengok keluarga mithali ni. semoga bahagia ke akhir hayat.

muor76 said...

ayah mama kije mane eik?
hb mam kije mane eik?
mama kije mane eik?

mama ranggie said...

kasawari,
nanti mama kem kan salam awak tu kat die...die amik nursing...

mama memang minat febians,lagu rumie dan julie...

pak teh,
semoga doa pak teh akan termakbul...bohonglah kalo kata x de pertengkaran tp memang jarang sgt...insya-allah...

muor,
ayah kojo com swasta jer,hubby gomen n mama swasta gak...

Zareda said...

mudanya mak mama. Sebaya kak long kak zar. Mak kak zar dah 67 tahun..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

muda2 lg upernyerrr...mama siap ader adik kecik yg sekolah lg erk..kiter adik kecik pun taun 1984..skrg umo brp ntah..mls nk kira...

akirasuri said...

Cantik-cantik keluarga mama :)

nurazzah8 said...

mama,
terimakasih sudi tinggalkan jejak kat blog akak. Semoga arwah ibu mertua akak dilimpahi Rahmat dari Allah swt dan ditempatkan bersama orang2 yg beriman. Amin.

wan said...

Nampak muda lak ayah Mama tuh. :)

Happy family.. tapi mana gambar mama? Letak ler sekali...

~dalila~dyla~deyll~della~ said...

ensem la ayah mama tue......
adik bradik mama smuanya lain2 la......

viruspadu said...

mak ko muda lagi la ra

mama ranggie said...

kak zar,
muda lgik ke tu?

lovely,
dah 20 lbh dah tu...

akira,
ye ke?tq...

kak azzah,
thanks sudi singgah kat blog ni...

kak wan,
mano ado...

dyla,
ye ke lain...?memang lelain...

mah,
kembang kalo mak aku dgr ni...

iman_qaisara said...

hepi family....
bestnyeeeee....

Abang Long said...

Gambar atuk dan nenek ?

mama ranggie said...

nana,
thanks...semoga kami kekal bahagia...

abg long,
x de lah dlm camera...nanti mama scan...

mad redo1 said...

"34 dah tua"

kata2 yang menyebabkan mad redo1 terus rasa cam dinosaur je... ancient giler... hehehe...

mama ranggie said...

34,
alamak..lariks...

sweethOneY said...

ala ma..
kte x penah tgk gmbr mama lah!

Ceera said...

ala, nama tak buh gambar mama, hehehe...

mama ranggie said...

sweet honey n ceera,
ala...soganlah...