JellyPages.com

Wednesday, October 10, 2007

Viruspadu tag Ranggie ler...

Adeh,nak x nak,mama terpaksa gak jawab..wajib kata aunty viruspadu...seb baik aku cayang kat ko...aku jawab ler ni...tp 5 jer ar..kan my favorite no..

5 favorite food u feel like having now..
pizza hut-tentunye yg ada cheese dlm kerak...yummy..
mcD-double cheese burger,kalo boleh nak order 2 set sekaligus ...
zinger burger kfc-memang suka banget...
lamb chop-seb baik x do high blood...
ikan pari bakar-sekor pon boleh den habiskan tp yg kocik nyer ler...

5 food u would like to have for breakfast...
nasi lemak nenek gue-memang sodap
roti canai banjir,sambal lebih..(mcm same jer ngan aunty virus...)
lontong...
pisang..
milo suam...

5 food u would most likely to buy for berbuka today...
sup ekor...
sotong goreng tepung...
kerabu sotong atau perut..
milk shake...
ikan pari...

akhirnya berjaya jgak nak menaip di tahap kemalasan yg maksima ni..he...he...ok..hrp aunty virus puashati...


6 comments:

akirasuri said...

Salam mama...

Selamat Menyambut Aidilfitri..
maap zahir dan batin..
selamat balik kg..
jaga diri baek-baek :)

NBK466 said...

Dekat2 nak raya pun sempat jawab tag tuh...he..he..he. TAHNIAH..

Mak Su said...

mama, salam raya.. semoga bergembira.. nanti tag yg dulu insyallah mak su jawab later ya.. tapi yg ni tak leh baca ler, tulisan kuning.

Mama Risyiariana said...

Salam lebaran utk mama ranggie sekeluarga!!Mohon maaf sekiranya ada terkasar bahasa!!!

cikdinz said...

dalam nak raya pun sempat gak jawab tag. rajin nya...

viruspadu said...

bagus2... hehehehe