JellyPages.com

Sunday, March 15, 2009

~Damia dah pandai hisap botol~







bicarajiwa:~salam sayang semua pembaca mama...ape kabar?..alhamdulilah,hari ni mama last berpantang..tp mama demam lah hari nih...damia pun dah belajar isap susu botol..mama nak keje pasni..boring ar duk umah aje...kalo x de aral,mama tolong mil kat kedai die..tp x compom lagi ar...oh ya,dr komen yg lepas,ramai pengunjung baru kat "umah" mama ni,x kira ar kat mesejbox ke atau komen,terima kasih sgt2 ya kerna sudi singgah sini..dah bloggers2 kesayangan mama yg tetap setia ke sini pun,mama ucapkan terima kasih sgt...yelah,mama ni bukanlah fofular sgt tp ade gak yg sudi ke sini...skrg ni damia dah ikut muka sape? tp rasa mama die banyak ikut muka hubby mama kot...dan banyak ikut muka along die..seronok betul kan dah abis pantang nih..lega rasanya,dah boleh kuar jenjalan...oh ya,dan satu berita gembira lagik,berat mama dah turun 6kg lagik..mudah2an ia akan turun lagik...hehehe..korang doa2kan ya mama cepat slim...mama dah x nak tembun lagik pasni...insya-allah...nanti mama update gambar terbaru mama plak in next entry ya...tunggu!!!!!!!!!!!



PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

17 comments:

DYLA said...

mama,
apa rahsia berat asik turun je tu? teringin nak tgk gmbr baru mama.....

Zareda Norman said...

mama

Ya Allah.. cepat betul masa berlalu kan.. dah tembam baby kan..

KV said...

alololoo...kiyut nya damia. Pipi bam2 betul lah!

@_da said...

Eeeee comeynya baby damia mama.... mmg ikut muka hubby la.. sejuk tu org kata.. heheheh moga mama cepat sihat yerrr.. update lg pic baby tau... take care...

edrina said...

mama..comeinya baby damia!!

edrina said...

mama..comeinya baby damia!!

edrina said...

mama..comeinya baby damia!!

tulip said...

lebatnya rambut damia. cepat2 update citer pasal mama tau..

zino said...

mama
dah makin comel damia tu...

risanur said...

bestnye dpt turunkan berat sampai 6 kg...sonoknye MR coz damia dah pandai isap botol...senang nak gi keja nanti :)

viruspadu said...

makin comel la dia

puterikurekure said...

damia comel sangat!

RaFFLeSiA MeRaH said...

dah lain dah muka damia yer...jap jer dah berubah kan...tegak2 rambut dia yerrrr, lebat sungguh, bila nak dibotakkan tu mama? hehehe....

~akuni~ said...

MasyaAllah.... memang comel bangat baby Damia ni... tahniah Mama Ranggie... lama dah kita tak jengok sini....

Mak Su said...

wahhh, lain plaks tgk rupanya compared dengan gambar baru lahir tu :)

tahniah mamam sbb turun lagi berat. moga2 akan banyak lagi turunnya :)

Mak Su said...

mama, hari ni apa kabar you and baby yang sweet tu :)

mama, saya baru tag anda ya, http://ceritakosong.blogspot.com/2009/03/letak-gambar-gambar-dan-jawab-tag.html

rasp said...

cutenya damia, lebat rambut dia iye mama, tegak lak tu...