JellyPages.com

Sunday, February 22, 2009

~NUR QAISARA DAMIA~







bicarajiwa:~nur qaisara damia...~ok x nama tu?yg bermaksud...cahaya permaisuri kebijakan/keberkatan...agak2 korang ar kan..bb damia ikut muka sape ek???korang boleh agaklah kan muka sape die ikut..hehehe...alhamdulilah..bb damia x banyak ragam...asik tido aje...kalo sakit perut pun x nangis asalkan mama pangku die...sampai org sebelah pun kata,mcm x de bb je kat umah mama...x dgr langsung suara bb...yg risau mama die lah,yelah kan...bb asik tido...mama die plak asik mamam aje,badan ni aje macam dah berat..hiks...tp x per,mama boleh control lagi mamam tu...hiks...oh ye,hari yg ke 6 bb damia kena warded sebab jaundice..x lama pun,sehari je..rezki mama agaknye,die nak plak duduk dlm lampu tu...x nangis langsung,tido aje walaupun bogel x pakai baju...turun bacaan darah tu sampai 50..bb yg lain nangis kuat pun ,die tido aje..buat x tau...mama die pun tido aje..hehehe...
pada sape yg tinggal komen pada n3 lepas,thanks ya...pada SABIAH,tq sgt k sbb walopun mama jarang jenguk blog die,tp die selalu 'ada' kat blog mama nih...dan pada semua yg x pernah lupa mama,thanks ya,mama terharu sgt..riben merah nak alamat mama ek..ok tp kalo sesape yg nak dtg,makesure col dulu k..tkut x de umah...
no:84 rumah rakyat batu 12,71050 si-rusa,port dickson,negeri sembilan....


PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

34 comments:

ratna said...

wahhhh..wah..wah.. comelnyer. geram tgk. qaisara saya dah botak skrg ni.. qaisara ni dah botak belum?

@_da said...

salam mama... bestnyerr tgk baby ... baby ikut muka mama la.. comel sgt.. moga mama n baby sihat2 yer...

cendawanintim said...

eeeeeeeeiiiiiii, geramnyer tengok baby...

tahniah..

mama, kalu buleh tolong sms balik no henpon mama, sebab aritu henpon saya ilang...

mama jaga diri..

Khas Lysha said...

cutenya bby damia.. sedapla mama nama dia.. and of coz la muka dia sebijik ikut mama.. apapon congrats again.. and take care ye..

KV said...

ya allah!!!
Mama dah selamat rupanya. Tahniah!!
Baby sebijik muka mama!!

Take care k!

shafarina said...

sejibi rupa eira!

taniah ye, selamat berpantang tau.

shafarina said...

sejibi rupa eira!

taniah ye, selamat berpantang tau.

Idalara said...

amboi..cute..tembam bby ni...offcourse ikut muka mama dia..sebijik...mudah2an jadi ank yang solehah..

^ez^ said...

wahh...cute nya baby niii...cam nk cium2 jek.leh mama??hehehee..
take care ye..

DYLA said...

mama dah slamat bersalin yer? tahniah baby coml sgt2! geram tgk.

sedap nama tu mama..

Zareda Norman said...

7-8 ni kak zar pi PD

may be boleh ziarag qaisara damia..

*SiRibenMerah said...

baby sgt comelllllll..
nama dia sedap..
hehehe..
I jauh le mama..
x dpt nk pegi..
thanks bg alamat.. InsyaAllah..
ada la rezeki baby nnt..
sedikit kebizian skang neh..
mama take care yekk..
mmmuahhhhhhhhhhhh utk baby..

puterikurekure said...

Damia sangat comel!!!!!!!
geram la...

senang mama kan. dapat baby tak banyak kerenah.
:)
very happy for you! tak sabar nak ada baby sendiri ni.

arianna adrizal said...

tahniah mama! comel secomel namanya =)

nyonya*PIE said...

wow baby damia...comel, cute.gerammmm nye...

edrina said...

mama, comeinya baby qaisara.. nama pun sedap bangat.. rambut lebat macam anak akak qaireen :-).

risanur said...

comelnye baby nur qaisara damia...muka cam ikut mr pun ada...tak kisahla ikut muka sapa asalkan sihat dah cukup...

HappyIrfa said...

comelnya.macam muka kakak balqis

rasp said...

ala comelnya dia...sedap namanya mama..again, tahniah mama!

irasilver said...

comelnya permata mama tu!!! Gal pulak tu!!! Bb kalau kecik lagi cam ni muka berubah ubah payah nak kata ikut muka siapa!!!

Apa pun tahniah!!! Si kakak cemana ok? ada jeles jeles tak?

Ummi Yang Tomey said...

ya Allah...
comelnyerrr baby dia..
ni yg tingin nk pgnant lagi nih..

anyhow.. ummi ucapkan tahniah buat mama.. and nama tu.. soo beautiful.. as well as the meaning..

p/s masih tergeram2 dgn baby damia.. huhuhu..

CIKGU PANJI said...

cutenye....tahniah.
berpantang elok2 tau...

CikguZue said...

comelnyee...macam maknya. heheh

tulip said...

tahniah kak.. nama pun sedap.

zino said...

amboi comel nya baby tu...

echah_syed said...

tahniah..

amboii kecik2 dah fofular dia dlm dunia blog :)

IdaShah said...

tahniah!
sedap nama baby

Mak Su said...

tahniah ya mama, moga baby tu besar kelak jadi anak yang solehah, aminnnn

ghimau said...

comelnya :)

SUZIE APAI said...

salammmm....dh bersalin ker...owh lamanyer nk terjah blog mama ni...tahniah for new baby...

RaFFLeSiA MeRaH said...

alahai comeyyy nyer dia....apepun tahniah dari akak....doa2 kan akak lak timang baby pasni yer...

mummysyafie said...

OMG!!! mama dah bersalin ke? pejam celik pejam celik tak terasa lak 9 buln berlalu erkk


mama apa khabar? anak sihat? baby sebijik macam muka kakak nya

lupekanje said...

sebijik roper mama lah tuu..heheh..
moga baby akan membesar bagai johan..
mama...pls control makan tu sikit yer...heheh

UnGu VioLeT said...

tahniah kak.. cantikkkk sgt baby tue.. nama pun sedap sgt.. tahniah skali lg dr mar yer kak..