JellyPages.com

Sunday, February 15, 2009

SALAM UOL'S....

Salam member2 bloggers semua..
ya allah...rindunya mama dgn korang...
lama betul mama x update blog...
thanks jugak pada yg masih ingat mama...
ok..mama dah selamat delivered bb girl...
pada 31 Jan 09 bersamaan hari Sabtu...
berat bb pula 3.27kg...
alhamdulilah...segala penantian selama 9 bulan berakhir...
lupa segala sakit setelah melihat bb depan mata...
mama nak cerita sikit lah masa mama nak delivered bb ni..
hari jumaat tu perut mama dah bg hint sakit sikit2...
tp bukan nak bersalin lah..
mama dah gtau hubby mcm nak sakit bersalin aje nih...
hubby pun amik cutilah...
tp sampai malam mama x rasa nak delivered je...
sakit perut biasa aje agaknye nih...kata mama dlm hati...
tp subuh tu dah mula rasa sakit pinggang...
mama boleh tahan lg..
hubby risau dah...
die tanya mama,boleh tahan lg x?
mama kata ok...boleh...
sakit sikit2 tu mama malas lah nak g sepital dulu...
dah kul 10 pagi,dah mula die attack pinggang...
mama suh hubby anta jer lah sepital...
sampai sepital je dah bukak 6 cm...
terus mama kena tolak ke bilik bersalin...
alhamdulilah..tepat jam 11.58am..
lahirlah bb girl yg comel...
pada sape yg ikut blog mama sure tau mama nak bb ape kan?
tp dah rezki mama dpt girl lagikan...
syukur sgt sebab die yg senang nak kuar...
lega rasanya...
pasni menghadap hari2 pantang je ar...
pada sape yg sudi sms mama tu..
terima kasih sgt2 mama ucapkan...
ingatan korang dah cukup buat mama rasa dihargai...
insya allah,next week mama update gambar bb k..
nama bb?
oppsss...rahsia dulu k...
tungguuuuuu k....
jgn lupa jenguk blog mama next week
kalo nak tgk muka bb k...
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

28 comments:

^ez^ said...

salam mama,
lamanya tak update..windu plaks.hik

alhamdulillah,semua selamat.take care bebaik ye.tak sabau nk tgk gambar baby mama tu. (^0^)

CJ said...

salam mama,

TAHNIAH dpt bb. mesti comel kan mcm aku. haha!

lama gak x apdet blog eh. tk pe, blog tk penting. yg penting mama dn bb sihat dn selamat.

congrats mama! byk2 makan jamu. kekekeke..

- cikgu jawe

Tie said...

Alhamdulillah.....selamat semuanya.

Tie dah lama tertunggu2 kabar dari Mama ni...hmm...dah mengurut ke??

zino said...

ingat tadi nak tunjuk gambar baby hehe

azharjaafar said...

Tahniah atas kelahiran anak. Bila nak beranak lagi?

ija said...

tahniah mama..

@_da said...

windunyerr kat mama.... apapun congratulations k.... kalau tak sesama kita berpantang.. heheh takpela mama boy or girl janji baby n mama sihat yerrr...

iNsaN BiaSa said...

salam mama..welcome back..kangen banget same mama...alhamdulillah,ibu n baby selamat..cpt upload gmbr baby yer...

lupekanje said...

tahniah mama...jaga pantang bebaik...jgn minam air batu....
pakai bengkung...betungku..jlnluper tuh..

risanur said...

alhamdulilah...tahniah sbb dpt bb girl...take care...miss u too :)

Zareda Norman said...

alhamdullillah.. tahniah pada mama sekeluarga.. nanti jangan lupa letak gambar baby okeh

puterikurekure said...

alhamdulillah.
tahniah ye mama.
tak sabar nak tgk mama ngan baby beraksi semula kat blog.
:)

Sabiah said...

salam,

tahniah mama!em...bb awal tahun tu.iskyy...isyy dekat pulak tu dgn birthday sy.

tahniah ye!

*SiRibenMerah said...

congrats buat mama n family... mmuahhhhhhhhhhhh sket kat baby tuh.. hehehe.. nnt letak gambo yek.. x sabar nk tgk kecomelan wajah baby neh.. hehehe =)

* nak alamat..pelizzzzz~

HappyIrfa said...

SALAM MAMA..
ikhlas nak citer,pg tadi masa drive nak dtg keje,tiba2 teringat mama.duk pk dha bersalin ke belum?
rupanya itu petanda mama dah apdet blog yer..hehe
TAHNIAH..utk baby girl baru.gambar mana?

edrina said...

salam mama, Tahniah dr akak. Ni tak sabar nak tunggu gambo baby & nama baby ni :-)

Khas Lysha said...

salam mama.. tahniah dah dpt bby girl.. tak sabar nak tgk muka bby mama ni.. jgn peram lama2 ek!.. :)

azlanlin said...

TAHNIAH buat mama n papa sekeluarga. Moga2 akan bertambah rezeki dan kebahagiaan...serta berkasih-sayang.

Tentunya baby tu comel n cute macam mama n papanya..kan? bukan papaya tau!!!

Mak Su said...

mama, tahniah!

31 Jan, cantik gaks tarikh tu. :)

moga mama dan baby girl sihat sentiasa ya :)

kasihlatifah78 said...

tahniah mama... coz dah selamat delivered... tak kisahlah mama, laki ker pompuan... janji lahirnya sihat... selamat berpantang...

kuIna Jentayutiara said...

nanti update pic yer... tak sabar nk nengok

cendawanintim said...

tahniah buat mama sefamili...

saya tak dapat kontek mama sebab no. henpon mama ilang bersama2 henpon dulu...

jaga diri yer mama..

nyonya*PIE said...

tahniah mama..wow, supris ni nama bby...

CikguZue said...

tahniah dan jaga diri baik2,k.

TauruzMama said...

Wahhhh!!!Copngratssss Mama..nak tgk gambo BB..musti ciut miut...eeeiii xsabo nak nengok lewww

rasp said...

salam mama..tahniah! tak kisah lah kan mama boy or girl, asalkan shat! tak sabar nak tgk gambar baby..

nasazfrog... said...

MAMA TAHNIAH.... MESTI HEPIKAN SEKARANG,, ADUH TAK SABAR NAK TGK MUKE BB...

irasilver said...

As'kum mama,

lama tak jengah sini! Dah selamat mama ya... Alhamdulilah perjalan mama bersali di permudahkan!!!

Nak dengar cita pasal bb lagi!!! hehehehe!