JellyPages.com

Wednesday, December 17, 2008

Rindu bangat!!!!


Salam korang...
rinduuuu betul mama pada korang semua...
lama x jengah blog,gian mama dibuatnya...
nak berblog kat umah,x de streamyx lagik...
nak g cc,malas ar plak...
lagipun dgn keadaan mcm ni..
dah x larat nak berjalan sangat...

mama nak minta maaf pada semua ya...
kalo selama ni mama ade buat salah pada korang...
mama nak bersalin nanti...
biar sempat montak maaf kalo jadi pape kan?
korang doakan mama k!

insya-allah,kalo ade kesempatan lagik,
pas mama bersalin,mama akan update ya!
korang doakan mama ya...
ikut kira mama,mama dah 35 minggu...
x lama lagi dah...

ok..take care korang...
kalo free,sms ar mama k!





32 comments:

puterikurekure said...

mama jaga diri ok!
kite doakan yang baik2 untuk mama dan baby.

risanur said...

semoga selamat semuanye...take care MR..

lupekanje said...

moga mama dilindungi Allah, moga dipermudahkan dan selamat bersalin, dapat anak sihat dan cerdas.

Zareda Norman said...

mama

jaga diri elok elok.. jaga kesihatan

semoga dipermudahkan semuanya dan anak comel bangat

Mommy Lily said...
This comment has been removed by the author.
Mommy Lily said...

semoga selamat melahirkan baby baru. antara kita tiada ape2 kesalahan pun mama. 0-0 ye kalau ada.

mami dah kt link baru sbb blog lama dah kena removed oleh blogger

http://lilysafiyya2.blogspot.com

ija said...

insyaallah segala2nya selamat...

Sabiah said...

salam mama.

rindu nak dgr cerita dr mama.jaga diri baik2 k.semoga semuanya selamat...

Siong Berantai said...

salam kenal! =)

singgah2 blog ek? Thanks!

pearlEJ said...

semoga semuanya dipermudahkan... aminnn...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

;)

HappyIrfa said...

semoga selamat bersalin,dan selamat kembali berblog..xde benda nak dimaafkan sbb x de salah apa pun

mummysyafie said...

jaga diri mama..semoga semua nya selamat k

Khas Lysha said...

mama.. rindu jugak kita kat mama.. mama take a very good care tau!.. kita sentiasa doakan mama baik2 ajer.. kita pon mintak maaf jugak yer.. insyaAllah semuanya akan selamat..

iNsaN BiaSa said...

mama..rindu mama jugak....sy doakan mama n baby slmt....amin...

silversarina said...

salam,

semoga selamat melahirkan anak dan sihat selalu .Amin.

m i n e r a l . . . said...

dlm pantang pon bole update mama...jejejej moga sihat sejahtera...aminnnnnnnnnn...errr ank kembo erk? :)

eedany said...

Mamaranggie,
Salam Maal Hijrah 1430H dan Selamat Tahun Baru 2009

Azam 2008 yg lalu dah tercapai? Kalau belum teruskan di tahun 2009. Jangan putus asa ok.

Goodbye 2008...
Welcome 2009...

XOXO...

NoRT said...

moga smuanya ok

muadzlife said...

semoga semua ok. take care..

pak ngah rep said...

mama.. kt just dok perhatikan je mama.. seronot tgk mama berceloteh smpi tak taw nak ckp pe.. BTW.. mama selamat taun baru hijrah dan taun masehi.. hikhik.. moga mama gembira hendaknya...

Hapi said...

Hello there my friend! I found your blog very interesting so I have added your link in my Blogroll. I hope you'll link me back. Have a nice day! http://hapiblogging.blogspot.com/

tinkerbell said...

mamamamamamamamama... rindunyerghh.. my blog dah ok.. mama ok ke.. baby ok... get ready!!! hahaha.. muah muah

13may said...

salam mama...

apa kabar?

take care :)

RaFFLeSiA MeRaH said...

akak doakan moga2 eira slmt bersalin yerr....nanti tunjuk gambar baby tauuu....nak amik berkat....

Mak Su said...

hai mama, be happy always ya :)

Keyword said...

Submit your Blog to our Newest PR 3 Web Directory for Bloggers. Visit KeywordDir.info

irasilver said...

To mama: semoga mudah bersalin ya! Lama tak komen page mama! Selamat lah semua nanti!! :)

Hapi said...

Happy Wednesday! Bloghoppin' here... Hey, I have an interesting tutorial for you that I have written myself. It is about adding Adsense on your Single Post in XML template. I hope you'll like it! God Bless you!

cendawanintim said...

mama jaga diri...

nanti hapdet cam selalu tau..

suebebeh said...

era,lama betul aku tak jengah blog ko tau.,,rindu gak..rupanye sejak aku bsalin bln 7 thn lepas lg aku tak dpt kabaran yg ko peknen..lama tak lama la ek..semoga selamat bsalin n take care your health n baby..aku yg 2nd haritu caesarian sbb anak aku oblique kuar tu kecik skali skrang debab dgn mummy dia skali debab tu yg aku tak tahan tu..aku kadang bukak facebook je tu pun kalo sempat tu yg tak sompek nak bukak yg lain..lie ckp nak buat gathering lagi nanti aku suh dia wat pas ko abis pantang ye..

NONIE AZIZ said...

Alhamdulillah...Tahniah