JellyPages.com

Wednesday, November 26, 2008

~Salam semua bloggers...~

Salam korang...
lama sungguh dah mama x update blog...
pada yg masih sudi jengah blog mama nih..
thanks n terima kasih bebanyak k!
pada yg singgah tp x tinggal jejak pun x per...
mama hargai sangat...

sebenarnya banyak citer yg mama nak update tp nanti2 lah k!
cuma kali ni mama nak update pasal anak mama...
semalam kan 25-11..
besday adik @ balqies..
dan genaplah umur adik 4 thn...
pejam celik dah besar anak mama tu...
macam2 perangai die sekarang nih...
sabar dgn x sabar ajelah perangai die...
tp die memang manja...
setiap hari mesti die tanya mama..(kalo dok dua orang dgn die..)
"mama sayang adik x?"
kalo mama jawab x sayang,sure die pukul perut mama...
sebab mama sakat die,mama sayang bb comel dlm perut aje...
tp lepas tu mama pujuk lah balik...
"adik kan buah hati mama,mana blh mama x sayang"
syukur sangat sebab adik membesar dengan baik...

kandungan mama plak makin besar..
alhamdulilah..mama x mabuk lagi...
muntah2 pun dah x de...
dah 7 bulan pun kan?
lama jugak kali nih mama mabuk...
tp sabar je lah sebab itu kan dugaan....

oklah ...mama stop dulu k!
kalo ade rezki,kite jumpa lagi k!
kalo rezki mama murah,nanti ade laptop sendiri...
mama akan selalu update k!
doakan jelah k!

muuuuaaaahhhhhh......

PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

27 comments:

Khas Lysha said...

Rindunyer kat mama.. alhamdulillah dah tak mabuk yer..
mama take care ok..
miss u so.. much..

puterikurekure said...

semoga mama sehat2 slalu ye.
:)

Ungku Nor said...

take care.
dah start keje kat tempat lain ke?
taktau perkembangan terkini awak sekarang..hehe

risanur said...

besday anak mama sama dgn besday hubby risa...hepi besday adik...
take care mama...

cikdinz said...

dah 4 tahun eik. sama nagan anak saya yg no 2.

HappyIrfa said...

salam mama..
hepi belated bsday to balqies.
mama rehatlah..xyah buat keje sgt.
semoga kandungan mama baik2 dan slmt bersalin.

tq for sms

rasp said...

hepi belated b'day to balqies! moga jadik anak yg solehah iye syg. windu gak nak dengar stori mama..moga2 mama sihat slalu..
take care iye mama..

Mak Su said...

tak sedar...dah 7 bulan dah... :)

~akuni~ said...

Ye lah sedar tak sedar dah 7 bulan... tak lama lagi nengok gambar baby lar pulak kat sini ye...

zino said...

dah tujuh bulan.. rasa macam sekejap je ... semuga semua nya OK..

RaFFLeSiA MeRaH said...

rehat ajer laaa...kitorg ni paham dgn keadaan ira tuuu...tgh sarat dah kan...nanti baby lahir jgn lupa snap muka dia yg merah tu yerrr.....nk amik berkat skit....

^ez^ said...

sekejap je da 7bulan eh. take care ye mama. :)

silversarina said...

Happy birthday balqis !!

InsyaAllah dah tak lama lagi dah nak bersalin, take care !!

Zareda Norman said...

take cara mama

kak zar akan berada di Tiara beach resort dari 1-4 disember..

ghimau said...

take care :)

nasazfrog... said...

mama jaga diri bebaik tau... yang penting kandungan tuh... :)

mummysyafie said...

mama, hari tu kiter pegi pd..tapi takut nak call mama sbb mama tak sihat

aNIe said...

Alhamdulillah mama dah tak mabok2 lagi...semoga sihat selalu...

ei_da.. said...
This comment has been removed by the author.
ei_da.. said...

kandungan mama mengingatkan saya pada kandungan sy yg dah tiada... kalo tak kita sama. apapun take care mama

13may said...

Salam Aidil Adha :)

BurungBelatuk said...

salam eiduladha...semoga kita dirahmatNya selalu,amin....

whitetulip said...

salam aidiladha mama..

semoga mama jaga kesihatan, sihat2 selalu, k..

psstt!nanti singgah amik e-card raya eh..

Mak Su said...

apa kabar? lama senyap... ;)

en_me said...

oke mama, kalo dah abes sengal, updatelar blog..

Aleeya said...

take care mama...rindu sama mama...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

7 bln dh erkk....take care