JellyPages.com

Thursday, March 19, 2009

~Lagi gambar2 DAMIA~










bicarajiwa:~muka damia sentiasa berubah kan?hari ni mama tgk lain,esok pun lain..agaknye bile wajah sebenar die akan muncul?hehehe..korang nampak kan? atau perasaan mama aje kot!dan die tido memang mcm tu~meniarap...lena sikit...die dah pandai pandang muka org...x sabar bile nak tunggu die mula tersenyum...maksud mama bile die pandai balas senyum mama..setakat senyum sorang2 tu die dah pandai..



PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

13 comments:

Zareda Norman said...

ambui pipi dia.. biasalah baby akan berubah rubah muka dia

Anak kak zar dulu pun tido meniarap.. tak mudah kembung perut dan kepala elok jer bulat..

@_da said...

Alahai geramnya tgk baby ni.. montel... ada iras2 muka mama jugak

fealize_eleanoer said...

alahai...seronoknye tgk baby tecit tecittt nihhh...

rasa cam nk dukung bby baru jugak laa...hahaha..

**mama...lamanye mama x update...windu laaaa! ;)

HappyIrfa said...

SALAM MAMA..
LAMA X PEGANG BABY..MAKLUMLAH HERO SAYA DAH 4 TAHUN..SEMOGA MAMA CEPAT SLIM.HEHE

syareena said...

suke tgk rakan blogger ni beranak lepas sorang2 hehe leh buat reunion ni....kiki

syareena said...

suke tgk rakan blogger ni beranak lepas sorang2 hehe leh buat reunion ni....kiki

Faizah_Haris said...

mamaaa....lama tak jengok blog mama neh.....sweeeet jek muka bb tu.....nampak cam ikut muka kakak dia yg no 3 tu ek...hehehe

kakLuna said...

ya Allah..comelnya...rasa cam nak beranak lak :P

ratna said...

aiyo..comelnyer.. geram.

zino said...

seeronok nya baby ni tidur je.. tak ada masaalah langsung... hehe

rasp said...

tu lah kan mama, muka baby mesti berubah2. geram tenguk pipi damia, cubit skit leh :)

Kasawari said...

salam mama.. terima kasih masih lawat blog kasawari :p ermm wah comelnya Damia tu.. ermm harap semuanya ceria2 ya..

chik star said...

alolorrr.
comelnyee mama.
gerammm

bestnyee.
:)