JellyPages.com

Sunday, March 22, 2009

Boleh tolong x?

Salam korang...
mama nak mintak tolong sikit...
kalo boleh tolong ar...
tp bukanlah urgent sangat pun...
kalo adelah...
mama nak cari kereta iswara atau wira sedan/ab
yg berharga 0-8k cash..
condition ok dan roadtax mesti hidup lagi...
kalo ade,sila email mama k!
x lah urgent sgt tp kalo ado,blh bincang...
for future nih..hehehe....
PhotobucketImage Hosting by Picoodle.comzwani.com myspace graphic comments

12 comments:

shafarina said...

kirim salam cium muah2 kat damia ye eira

:)

syareena said...

dah tgk kat mudah.my

slalu ade je kete2 ni

syareena said...

dah tgk kat mudah.my

slalu ade je kete2 ni

syareena said...

dah tgk kat mudah.my

slalu ade je kete2 ni

zino said...

unser nak tak ? hehe

maswani said...

salam..ada masa tgk la mudah.com atau motortrader. slalu nya ada la..

saya dh link awak..ada masa n sudi,dtglah blog saya n be my follower too..tq.

aNIe said...

Salam mama....lama tak masuk sini...tgk2 je damia macam dah cerdik...tahniah sebab dpt baby perempuan yang comel...cium sikit pipi tu...muahhh@@@

Kujie said...

tak de entri baru.....tiba2 je dah ada baby

tahniah mama.....suwet je

rasp said...

ha tu mama dah ada suggestion masuk .com tu..cuba lah mana tau ada rezki mama...

viruspadu said...

wah mau beli keto ke ra?

Runa said...

call no nie ms too (vicar enterprise) 6512754

Mak Su said...

sori mama, saya tak dak plaks contact car salesman..tapi moga mama cepat cepat ketemu kereta yang diingini, ek