JellyPages.com

Monday, September 17, 2007

Xtiviti diz last weekend..

ade sotong goreng tepung,ikan siakap sweet n sour,ikan pari bakar,sup ekor n mcm2 lg...
my mum n dad tgh khusyuk mkn...
fara sempat posing lg n adik2ku yg lain concentrate mkn... my last brother n my mum again...
my second last sis..tgh minum milk shake coklat...


Malam minggu pas,kite owg berbuka puasa kat luar,di UMMI restaurant..my family je...n my bakal adik ipar pun di jemput...asik makan kat umah je pun boring gak so ajak ar dowang bukak kat luar..n yg lbh penting mama yg blanje...semenye RM126..he..he...mkanan kat situ memang best..dan mama buat belated besday tuk fara lg..ye ar,hr 2 sempat beli kek aje,x de mkn2 pun so sambut ar lg sekali..kali ni mama belikan kek aiskrim coklat plak...sedapnyer...on sunday morning plak my son get asthma again..so me n my hubby anta g klinik..amik pam ar..



my son tgh amik pam...


n mlm td,we ols pakat berbuka plak di umah my mum..mcm2 yg my mum masak like udang masak lemak cili api,ikan keli grng cili api,sayur n mcm2 lg..selera betul kita owng makan coz semenye ada,my cousin,my grandpa n ma,my adik2 n fara osso ado...

balqies n my sis...


anak2 dara yg sibuk mengemas...

2 comments:

viruspadu said...

bestnyer makan reramai kan

mama ranggie said...

one day aku akan blanje ko plak k!