JellyPages.com

Saturday, September 29, 2007

Update pict lama..

my lovely bro...TAM...
fara fauzana...
faisal ismail n my sis...

ni pict mase hot mini jammed kat telok kemang...pict x byk,video byk tp mama x byk masa nak upload video so ini je ar tuk today..kite jpe nanti senin yo...hepi weekend...

8 comments:

InT@N said...
This comment has been removed by the author.
InT@N said...

ni ms hot fm kat PD kan??
lame x p PD... =P

Mummy Rizq said...

suker lah fara fauzana tu... dia cutee...

mama ranggie said...

intan'
iyo..kat Pd..kalo dtg PD singah ler umah akak..
mummy rizq,
die memang lawa..putih n comei...

NBK466 said...

MRanggie adik ke kakak Tam Spider??? he...he.he..

akirasuri said...

mama duduk negeri sembilan ke?
ohhhh rindunya nak pergi pantai PD :|

Ceera said...

Tam dah botak skang, tau tak??? dah beli cd dia belum???

mama fatini said...

sy sgt suke itu tam spider hahahah dia ensem kan pastu cool je