JellyPages.com

Thursday, September 20, 2007

Usha bju...n pemilik kedai yg SOMBONG..

cantik x yg warna kuning tu???
tema thun ni,coklat...tp x beli pun coz dah tempah...
lip-lap,lip-lap bju tu kan???
korang perasan harga tudung tu???kedai sebelah die lg murah sekali ganda...
Td waktu lunch x de mende nak buat so ajak fara n mum g usha bju kat kedai owg kemboja di bandar PORT DICKSON....saje je ar nak tgk2 dulu..nak jamah mata je..mama mik ler gambar koleksi bju kat situ tp yg mama sakit ati(terbakar...!!!!!)boleh tuan kedai tu sound mama,..."nak mik gambar je,beli x nak....."die ingat mama x dgr agaknyer...apalagi mama terus kuar dr situ...die takut agaknyer mama tiru design die...mama nasihat kalian jgn ar dtg kedai die lagi..dah ler paksa owg beli...kite mesti gak nak survey dulukan...dah betul2 jpe yg berkenan,baru beli...ni x,die paksa kite mik siap tanya nak bepa pasang...u ols tau x,mase mama masuk tu,die boleh sendawa lg,menunjuk sgt yg awak x posa...mama xkan masuk kedai die lg...PASTI!!!

15 comments:

achik said...

salam..

kalau meniaga sombong2.. rezeki pun sombong la nak masuk.. kan.. huhu..

zino said...

tapi tolong buat promosi jugak hehe

kunjungan balas..

salam..

13may said...

tu la silap org kita dlm buat bisnes....

salam mama :)

kasihlatifah78 said...

jom arr..kita shopping kat seremban.. seremban pun byk pilihan gak...setakat ni, rasanya tak yh la ke nilai 3 atau ke jln TAR..sbb kat seremban harga baju2 nih murah2 gak laa....

mama fatini said...

hai.. biar benar harga tudung tu RM125.00 ke sy yg salah tgk ni awat mahal sgt tudung batu belian ke??

Kaklong said...

salam,

kunjungan balas ni :D

wah..dah tempah dah baju raya ya..saya ni dak mencari lagi. x berani nak lasak2 jalan kali ni. huhu.

alahai, sedihlah kalau penjual camtu..tak patut cakap camtu. at least ada org masuk kedai diakan, tak beli ari ni, hari lain insyaAllah akan dtg beli kalau berkenan dihatikan?

cikdinz said...

kodai mano 1 ni. den nak tengok...

mama ranggie said...

achik,
betul tu achik..
zino,
saje jer,pas ni tarak..
13may,
melayu mudah lupe..
kasihlatifah,
memang nak g seremban jer nanti,giant ke or memana.
mamafatini,
iyo,kemain mahal...logik ke x???
kaklong,
pasni kurang ler orang dtg kodai dio...kena tempah awal2 sok x kelam kabut kan???
cikdinz,
kat dgn klinik rama,pekan PD..jgn masuk ler..buat sakit hati yo...

NBK466 said...

Tu lah ekau (Pemilik Kedai Yg Dimaksudkan)..kalau tak ado warga PD promotekan kodai ekau..dah ekau KEREK sangat..den pun tak hingin nak poie..HUH!

viruspadu said...

ish tobat...
aku mmg x g kodai mcm tu ra
giler ke dia tu
MAHAL rezeki dia tahun ni...
poyos

Mak Su said...

tudung apa mahal sungguh tu? tatutnyerrrr... pekedai sombong jangan disokong, kalu nak meniaga kena pahami tektik meniaga, nombor 1 mesti ramah.

akirasuri said...

Salam kunjungan balas.

Mama :(
saya tak ada baju raya.
macam mana ni.
huhuhu.

oh!
peniaga macam ni gagal.
ha ha ha.
tak pandai buat marketing.
apa daa~

mama ranggie said...

nbk466,
betul tu,kerek sgt ar die...benci den...
ma'mah,
aku pun berikrar x nak g lg kodai mcm tu..sakit hati diwatnyer...next week aku nak g seremban,soping,kalo ado maso,gue singgah umah ko k!!!
maksu,
betul maksu..mahal sgt tudung tu mcm x logik jer kan????
akirasuri,
cian nnyer..nape x beli lg???mcm tu lah kalo owg melayu berniaga...

Ceera said...

ghila keji orang tu, dia tu owner ke atau pekerja bawahan ajer... poyo betul... akak jangan masuk kedai tu dah, blacklist ok.. tudung pun mahal. ntah apa2 ntah...

sTrAwBeRrY sHorTcAkE said...

memang la diorg tu, menyombong x bertempat. mcm i punye kes, 3 kali salah jahit baju my hubby. 3 kali tu gak la kitaorg kene panahan jelingan tajam & semburan si mulut laser! hello, bukan salah kitaorg tau. nak meniaga jaga la hati customer, ni tidak! mcm mane nak maju . . . mundur adelah! name je masyhur tapi service hancur. tobat x datang lagi!